Vanzari

culori disponibileVa oferim o gama larga de culori mate sau lucioase.
Tehnologia de tipărire nu permite expunerea exactă a culorilor straturilor, de aceea acestea au numai un caracter orientativ și pot să difere de cele reale. Culorile din mostre se supun toleranței de producție și pot să difere intr-o mică masura de materialul adus pe șantier sau în depozit.

Transport

fiat-ducatoTransport gratuit oriunde in tara.
Materialul comandat este furnizat la locaţia specificată de către client (marfa se poate ridica şi cu transport propriu). Descărcarea trebuie efectuată cu scule speciale sau, în cazul în care acestea lipsesc, manual de către mai multe persoane, ceea ce duce la evitarea zgârieturilor, a deformărilor sau a altor posibile deteriorări.

Depozitare

Materialul trebuie depozitat într-un loc uscat, ventilat, îndepartat de factori agresivi (acizi etc).
Nu trebuie să atingă direct podeaua. Materialul protejat cu folie nu trebuie pus în locuri însorite (folia trebuie îndepărtată imediat după montajul tablei pe acoperiş). Se recomandă ca materialele achizitionate să nu fie depozitate mai mult de 3 luni(conform instrucțiunilor de depozitare și condițiilor de garanție).

Montaj

Pentru montajul învelitorii din tablă se recomandă utilizarea şuruburilor autofiletante cu garnitura specială EPDM (rezistenţă unică în condiţii de joase şi înalte temperaturi). Cantitatea recomandată de şuruburi puse pe mp este 5-8 buc. Tabla trebuie tăiată cu foarfeca specială cu vibraţii (Nibler). Se interzice utilizarea flexului care deteriorează stratul de lac!!! După finalizarea lucrărilor suprafaţa tablei trebuie neapărat curăţată de impurităţi.

Va prezentam cateva modele de realizare a tablelor din otel cu strat protector pentru acoperis:

tabla otel cu strat pladurtabla otel cu strat Galvalloytabla otel  cu strat din poliestertabla otel cu galvanizare la cald