Despre noi

Standardele ridicate de calitate si seriozitatea ne reprezinta !!!

Compania SC DACHMET INTERNATIONAL SRL este unul dintre principalii furnizori de invelitoare pentru acoperis si elevatie pe piata din Romania. Putem pune la dispozitie tabla trapezoidala, tabla tip tigla, casete de perete si acoperis impreuna cu accesorii si finisaje. Aceste produse sunt folosite cu succes in constructii civile, industriale si cladiri de uz public. Solutiile noastre sunt adaptate la fel atat pentru proiecte traditionale cat si pentru cele moderne.

De asemenea suntem singura firma care ofera tabla tip tigla cu inaltimea pantei de prindere mai mica de 20 mm. Materia prima provine din cele mai renumite uzine metalurgice: Thysen, Krupp, Arcelor Mittal, TATA Steel (Corus), US Steel, VoeesteAlpine, Hydro. Calitatea produselor este dovedita prin mai multe certificate si agremente. Tablele comercializate de noi se ridica la standardele cele mai inalte de securitate, pentru o parte dintre acestea putand sa oferim chiar 25 de ani de garantie. Datorita retelei de distributie en-detail din tara, produsele noastre sunt usor de achizitionat, iar comenzile se realizeaza in cel mai scurt timp posibil.

Scopul nostru este vanzarea efectiva a invelitorilor de acoperis si elevatii, de aceea punem in continuare accent pe calitate si dezvoltare. Colaboram cu succes cu firme de dulgheri si firme de distributie, ajungem direct la clienti si suntem prezenti la cele mai importante targuri. Mai multe informatii puteti gasi pe pagina www.dachmet.ro sau la distribuitorii nostri.